GROEPEN.NL
Over 1300 group accommodations and holiday homes

Holiday homes for more than 50 people

Are you looking for holiday homes for a group of people
55 persons -  60 persons -  18 persons

Or click here for more search-options.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een groepsaccommodatie voor 50 personen?

Als je een groepsaccommodatie zoekt voor 50 personen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de accommodatie groot genoeg is voor jouw hele groep en dat er voldoende slaapkamers en badkamers zijn. Daarnaast is het handig om te kijken naar de faciliteiten die de accommodatie biedt, zoals een keuken, een woonkamer en eventueel een tuin of terras. Ook is het belangrijk om te kijken naar de locatie van de accommodatie. Wil je bijvoorbeeld dichtbij een bepaalde stad of bezienswaardigheid verblijven?

Aanbod groepsaccommodaties voor 50 personen

Bij Groepen.nl hebben we een ruim aanbod aan groepsaccommodaties die perfect geschikt zijn voor groepen van 50 personen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote vakantievilla, een luxe groepsverblijf of een gezellige boerderij. Maar ook voor grotere accommodaties, zoals een vakantiepark of een kasteel, kun je bij ons terecht.

Activiteiten in de omgeving van de groepsaccommodaties

Als je een groepsaccommodatie boekt bij Groepen.nl, hoef je je geen moment te vervelen. In de omgeving van onze accommodaties is namelijk van alles te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie wandeling maken in de natuur, een dagje naar een pretpark of dierentuin, of gezellig een drankje doen in een café of restaurant. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van leuke activiteiten in de omgeving van jouw groepsaccommodatie.

Boek nu jouw groepsaccommodatie voor 50 personen bij Groepen.nl

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor jouw groep van 50 personen? Boek dan nu bij Groepen.nl! Ons aanbod is zeer divers en we bieden accommodaties aan door heel Nederland, dus er zit altijd wel iets voor je tussen. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd bereid om je te helpen bij het vinden van de perfecte groepsaccommodatie voor jouw groep.

4295 reviews
8.6

Our guests rate our services with an average of 8.6

Wat kost een vakantiehuis voor 50 personen gemiddeld bij Groepen.nl?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 50 personen boek je vanaf € 15,- per persoon per nacht bij Groepen.nl

Hoeveel vakantiehuizen voor 50 personen heeft Groepen.nl?

Groepen.nl biedt 60 vakantiehuizen voor 50 personen en meer aan

In welke landen biedt Groepen.nl vakantiehuizen voor 50 personen aan?

Groepen.nl biedt vakantiehuizen voor 50 personen aan in o.a. Belgie, Nederland en Duitsland