Renting a home for New Year's Eve

  • Grote en kleine vakantiehuizen
  • Diverse mogelijkheden
  • Samen het nieuwe jaar inluiden

Maak je keuze simpeler

Filteren

Sluit het jaar goed af en ga even lekker weg met Oud en Nieuw 2023. Met familie of vrienden in je vakantiehuis of groepsaccommodatie. Geniet van zelfgemaakte oliebollen en appelbeignets en tel samen af naar het nieuwe jaar met de (kinder)champagne in je hand. Zodra het twaalf uur is kun je gezellig – met fonkelende sterretjes in de hand  – naar buiten.

Samen koken in je vakantiehuis tijdens Oud en Nieuw

Oud en Nieuw gaat vaak gepaard met een feestmaaltijd. Kies daarom voor een vakantiehuis met een grote keuken die compleet aan je verwachtingen voldoet. Zo kun je je uitsloven in de keuken en een heerlijke maaltijd voor je familie en/of vrienden bereiden.

Groepsaccommodatie huren tijdens de jaarwisseling

Kies ervoor om met Oud en Nieuw een huisje te huren in bijvoorbeeld de Achterhoek of Drenthe. Jaarlijks wordt hier op nieuwjaarsdag carbit geschoten. Ga je liever voor de rust? Kies dan een van de wellness accommodaties. Het enige wat je hier hoort is de kurk die van de fles wordt afgeschoten.

Met onze grote vakantiehuizen kun je tijdens de jaarwisseling met je hele (grote) vriendengroep of familie verblijven. Bekijk daarom eens onze vakantiehuizen voor 30, 40 of 50 personen.

Met oud en Nieuw naar Duitsland

Wat de groepsaccommodaties in Duitsland uniek maakt is vaak de ligging; in of dicht bij de natuur, op slechts korte afstand van cultuurrijke steden, prachtige landschappen, skipistes en mountainbikeroutes. Wie naast een gezellig samenzijn ook wil genieten van een veelzijdige vakantie zit hier dus op de juiste plek. Je kunt in Duitsland zowel een ontspannen als een actieve vakantie doorbrengen.

Huur een vakantiehuis aan zee met de jaarwisseling

Een vakantiehuis aan zee huren in Nederland biedt de mogelijkheid om even alle stress en sleur te vergeten. Ga daarom een mooie, lange strandwandeling maken. Laat de frisse wind door je haren waaien en geniet tegelijkertijd van het mooie uitzicht. Wanneer je meer van fietsen houdt, kun je fietsen op de lange fietspaden langs de duinen. Te koud is het nooit voor een strandwandeling tijdens je vakantie aan zee in Nederland.

Kortom, waar je ook voor kiest. Met Oud en Nieuw is het altijd genieten in een groepsaccommodatie. Met wie of je waar je ook bent. Proost (alvast)!

Boek je vakantiehuis voor Oud en Nieuw

Selecteer een van onderstaande periodes.

To top