Group accommodations with a fireplace

What could be better than relaxing by a crackling fireplace after a day full of activities? In the meantime, you can enjoy a steaming cup of chocolate milk. Especially in the cold winter months, a holiday home with a fireplace is a real must. A fireplace gives the living room of your holiday home a cozy, cozy and warm atmosphere. Ideal for a fun game night with friends or family! The fire plays with your senses. Feel the warmth, smell the fire and listen to the crackling and crackling. Can you picture it? Be inspired by our favorite group accommodations with fireplaces!

You will always find the right accommodation on Groepen.nl

In addition to the above accommodations, you will find many more suitable locations with a fireplace in Groepen.nl. In addition to the Netherlands and Belgium, you will also find group accommodations in Germany and France on our website. There is something for everyone: from camping farms to luxury holiday homes with a private pool. Enter your specific wishes in the Search & Book and you are guaranteed to find the accommodation that exactly suits your group. On Groepen.nl you will find the most complete range of group accommodation with a fireplace. Select a location, date and filter by various characteristics and find the ideal holiday home for a carefree holiday!

Holiday home Groenlo, Gelderland

In the middle of the rural surroundings of Groenlo is a beautiful holiday home for both small and large groups. This spacious holiday home also has a beautiful rural garden with playground equipment for children. With 8 bedrooms, the group accommodation can accommodate groups of up to 18 people. The holiday home has a luxurious open kitchen and a cosily furnished dining and sitting room with wood stove in the middle of both rooms. This holiday home also has a partly covered terrace with fantastic views over the garden. The rural area is very popular with walkers and cyclists. There are many fun trips and activities to undertake in the vicinity of Groenlo, such as: natural beaches, swimming pools, pitch & putt golf or a beer tasting.

Vakantiehuis Groenlo
Vakantiehuis Groenlo

Groepsherberg Buurse, Overijssel

Deze prachtige groepsherberg in Buurse ligt op loopafstand van 3 natuurgebieden Haaksbergerveen, het Buurserveen en het Buurserzand. Een perfect verblijf voor families en vrienden die graag wandelen of fietsen. De groepsaccommodatie biedt met 7 slaapkamers plaats aan groepen tot en met 37 personen. Bij elke 2 slaapkamers vind je een badkamer met een douche en toilet. Het vakantiehuis is voorzien van eetzaal met eethoek en bar. Naast de eetzaal vind je een serre met zitbanken en een gezellige open haard. Bovendien heeft deze groepsaccommodatie een terras op het zuiden en een prachtige tuin. In de tuin vind je een tennisbaan, jeu de boules baan en een speeltuintje. Dit maakt de accommodatie uitermate geschikt voor kinderen!

Groepsherberg Buurse
Groepsherberg Buurse

Vakantieboerderij Castenray, Limburg

In het Limburgse dorpje Castenray ligt een prachtige vakantieboerderij. Deze vrijstaande groepsaccommodatie is gelegen ten midden van een landelijke en agrarische omgeving. Het vakantiehuis biedt met 5 slaapkamers plaats aan groepen tot en met 10 personen. In het huis zijn 2 badkamers aanwezig met elk een douche en toilet. In de woonkamer vind je een open haard (stookhout aanwezig), een zithoek en aparte keuken. Tevens beschikt deze groepsaccommodatie over een ruim terras met tuinkachel en vuurkorf. Een ideale plek om gezellig samen een spelletje en een drankje te doen! Op het terrein zijn ook een grote zandbak, voetbalveld, volleybalveld en basketbalveld aanwezig. Tevens is er een aparte ruimte met tafeltennis, café voetbalspel, dartbord en levensgroot 4 op een rij spel. Kinderen zullen zich hier niet snel vervelen! De omgeving van Castenray biedt uitstekende mogelijkheden voor het maken van fiets- en wandeltochten.

Vakantieboerderij Castenray
Vakantieboerderij Castenray

Vakantieboerderij Barchem, Gelderland

Deze authentieke vakantieboerderij in Barchem is zeer geschikt voor families of vriendengroepen. De vakantieboerderij beschikt over 8 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 20 personen. De huiskamer is sfeervol ingericht met een zithoek rond de open haard. Verder beschikt de groepsaccommodatie over een open keuken en een gezellige eetgelegenheid. In de tuin vind je een prachtig terras en speelveld met klimhuisje. De ligging is landelijk in bosrijk en toeristisch fiets- en wandelgebied. Dichtbij het stadje Lochem met zijn kastelen en landhuizen, Vorden het acht-kastelendorp (kastelenfietstocht), Witte Wieven te Zwiep, het grootste hagendoolhof, zoutwaterbad, subtropisch zwembad en een natuurplas in de directe omgeving.

Vakantieboerderij Barchem
Vakantieboerderij Barchem

Vakantievilla Denekamp, Overijssel

Geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft! Deze prachtige vakantievilla is gelegen in het heuvelachtige coulissen landschap van noord oost Twente. De groepsaccommodatie beschikt over 6 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen. De villa heeft een gezellige woonkamer met 2 open haarden, een eetkamertafel en hoekbanken. Naast het huis is een deels overdekte veranda over het water met buitenhaard en loungesets. Een ideale plek om te genieten van de zon! Voor de jonge gasten is er in het naastgelegen restaurant een indoor speeltuin aanwezig. Naast alle mooie natuurlijke aspecten is de omgeving ook bekend om haar vele activiteiten en leuke uitjes in zowel Denekamp als ook het kunststadje Ootmarsum.

Vakantievilla Denekamp
Vakantievilla Denekamp

Vakantieboerderij Batenburg, Gelderland

De vakantieboerderij ligt in het buitengebied van het pittoreske Batenburg en is geschikt voor kleine én grote groepen. De groepsaccommodatie biedt met 7 grote slaapkamer plaats aan groepen tot en met 37 personen. De gezellige huiskamer is sfeervol ingericht met zithoeken en een kachel. Verder is er een bar met stereo en cd-installatie om een leuke avond nog meer sfeer te geven. De vakantieboerderij heeft een overdekt en verwarmd barbecueterras in de vorm van een hooiberg, met gelegen sportveld met mogelijkheden voor tennis, voet- en volleybal plus een speeltoestel. Uitermate geschikt voor kinderen! Verken het land van Maas en Waal via allerlei verschillende fietsroutes, die zijn uitgezet of  bezoek de tuinen van Appeltern. Watersporters kunnen hun hart ophalen bij de dichtbij zijnde recreatieplassen. Men kan hier vissen, zwemmen, surfen, kanoën of zeilen. Op de Maas kun je waterskiën.

Vakantieboerderij Batenburg
Vakantieboerderij Batenburg
To top