Rebooking Guarantee

Als je graag een groepsaccommodatie wilt huren voor de toekomst, begrijpen we dat de situatie onzeker is en je daarom op zoek bent naar een stukje extra zekerheid. Dat begrijpen we bij Groepen.nl als geen ander. Daarom wil Groepen.nl je de zekerheid bieden om de boeking – indien noodzakelijk – te wijzigen als je op last van de (lokale) Overheid niet mag verblijven in de accommodatie. Je kunt dan op een later moment – binnen 12 maanden – alsnog verblijven bij dezelfde accommodatie. De omboekgarantie is alleen van kracht indien het verblijf niet kan plaatsvinden wegens de wet- en regelgeving omtrent het COVID-19 Coronavirus en geldt alleen voor nieuwe boekingen gemaakt tot 31-03-2022. 

Als je beroep wilt doen op de garantieregeling, neem dan rechtstreeks contact op met de verhuurder. Deze gegevens vind je op de reserveringsbevestiging.

Wanneer je een goedkopere verblijfsperiode boekt, wordt het verschil niet geretourneerd en een eventueel duurdere periode komt voor jouw rekening.

De omboeking moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk worden gedaan en het nieuwe verblijf moet binnen twaalf maanden plaatsvinden. 

 

To top