GROEPEN.NL
Holiday homes in France

Accommodations in Picardië

Kies voor een vakantieverblijf van Groepen.nl en beleef een onvergetelijke vakantie in het prachtige Picardië. Laat je verwonderen door het gevarieerde landschap, de natuurlijke schoonheid en de historische schatten die deze regio te bieden heeft. Verzamel mooie herinneringen samen met je vrienden of familie terwijl je geniet van al het moois dat Picardië te bieden heeft. 

 

(1)

Neuville-sur-Margival

Picardië, Neuville-sur-Margival
169558No
  • view
  • terrace
  • sitting area
  • kitchen
 

Tips voor bezienswaardigheden in Picardië

Cathédrale Notre-Dame d'Amiens 

Bewonder de prachtige gotische architectuur en schitterende glas-in-loodramen van de Cathédrale Notre-Dame in Amiens dat opgenomen is als UNESCO-werelderfgoed. Maak een rondleiding door de kathedraal en ontdek de rijke geschiedenis en culturele betekenis van dit architectonische meesterwerk. 

Baai van de Somme 

Verken de betoverende Baai van de Somme, een natuurlijk paradijs met duinen, moerassen en pittoreske vissersdorpjes. Geniet van wandelingen langs de kust en spot zeehonden en vogels. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het middeleeuwse stadje Saint-Valery-sur-Somme, met zijn charmante straatjes en levendige haven. 

Château de Chantilly 

Ontdek het majestueuze Château de Chantilly, omgeven door prachtige tuinen en een betoverend meer. Bewonder de kunstcollectie en wandel door de weelderige landschapstuinen. 

Kathedraal van Beauvais 

Bezoek de imposante Kathedraal van Beauvais, bekend om zijn gotische architectuur en prachtige gebrandschilderde ramen. Geniet van het uitzicht vanaf de klokkentoren. Bewonder de schoonheid van Beauvais een charmante stad met een rijke historie. 

Kustplaats Le Crotoy 

Ontdek het charmante kustplaatsje Le Crotoy. Wandel over de levendige boulevard, geniet van de frisse zeelucht en bewonder het uitzicht op de zee en het strand. Proef verse zeevruchten in een van de gezellige restaurants en maak een boottocht door de baai om de prachtige natuur en het rijke vogelleven te ontdekken. 

 
4295 reviews
8.6

Our guests rate our services with an average of 8.6