Accommodations in Elzas-Lotharingen

Colmar 

Ontdek de charmante stad Colmar dat bekend staat als een goed bewaard gebleven oude stad met kleurrijke vakwerkhuizen. Wandel door de smalle straatjes en geniet van de sfeer van de wijk La Petite Venise. Bezoek het Musée Unterlinden waar je het beroemde Isenheimer altaarstuk kan bewonderen. Dit is een meesterwerk van de Duitse renaissance. 

Wijnroute van de Elzas 

Volg de beroemde wijnroute van de Elzas en ontdek de prachtige wijngaarden en charmante dorpjes. Stop bij wijnhuizen en proef de heerlijke Elzasser wijnen zoals Riesling, Gewürztraminer en Pinot Gris. Verken pittoreske dorpen: Riquewihr, Ribeauvillé en Eguisheim die allemaal bekend staan om hun mooie architectuur en authentieke sfeer. 

Metz 

Bezoek de stad Metz in Lotharingen bekend om zijn indrukwekkende gotische kathedraal en historische gebouwen. Verken de charmante oude binnenstad en bewonder de prachtige Place de la Comédie. Bezoek het Centre Pompidou-Metz een modern kunstmuseum met een opvallende architectuur. Geniet ook van de groene ruimtes in de stad zoals de prachtige tuinen van het Parc de la Seille. 

Mulhouse 

To top