Away together during the holidays 2023/2024

  • De-stress and unwind
  • Cozy together during the holidays
  • In the Netherlands, Belgium and Germany

Celebrate the holidays together in one of our group accommodations with your family or friends. What could be more wonderful than eating together, celebrating St. Nicholas Eve or ringing in the new year. During a group holiday with the whole familyor the group of friends in one of our accommodations , being together is paramount. With a diverse range, there is something for everyone.

Wat te doen met kerst

Tijdens kerst staat het samenzijn centraal. Wat is nou leuker dan kerst vieren met familie of vrienden in een van onze groepsaccomodaties. Kijk samen knus een kerstfilm bij de open haard en bak daarna kerstkoekjes met z’n allen. Zing kerstliedjes bij de kerstboom en ga daarna samen dineren of gourmetten. Ook is kerst de perfecte tijd om een dagje weg te gaan met je familie of vrienden. Maak een winterwandeling door de bossen of over het strand en warm daarna lekker op bij de open haard. De feestdagen zijn de perfecte tijd van het jaar voor quality time met je familie of vrienden.

Grote vakantiehuizen tijdens de feestdagen

Een groot vakantiehuis tijdens de feestdagen, hierbij staat het samenzijn voorop. Geniet met familie of vrienden in één van onze accomodaties. Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke boerderij in Gelderland, een grote vakantievilla in Duitsland of in een prachtig appartement in België.

 

To top