Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4428 reviews
 1. 8.2

  Ligging tussen 2 natuurgebieden. Ruime "kamer"die toch gezellig was.

  September 2019 - Families -  stayed in Boxtel

 2. 7.2

  Het was heerlijk weer en dan heb je buiten prima zitjes. Erg leuk gelegen.

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Westbroek

 3. 8.7

  Goede bedden, diversiteit slaapkamers, grote keuken, mooie ingerichte living.

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Nagele

 4. 7.8

  Uitzicht en buiten gedeelte was super

  September 2019 - Families -  stayed in Winterswijk

 5. 9.5

  Buitengewoon vriendelijke ontvangst; mooie locatie ; prima bedden, grote terrastafel; prima keuken; mooi zwembad; leuk dat je kon tennissen en er rackets en ballen beschikbaar zijn in de woning. De bijzondere boom met het ultragrote blad is een Paulowna boom!

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Klimmen

 6. 10

  We waren blij verrast toen we de boerderij zagen. Het lag op een mooie locatie, de kamers waren ruim met allemaal een eigen badkamer. De woonkamer en keuken waren van alle gemakken voorzien. Op de tafel stond een verse bos bloemen. Ook aan onze kleindochter was gedacht. De tafeltennistafel, de sjoelbak, het dartbord en de voetbaltafel onder de overkapte schuur ook daar hebben we veel gebruik van gemaakt. De gastheer en gastvrouw waren bijzonder gastvrij. We komen zeker nog een keer terug.

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Eibergen

 7. 9.1

  Kinderen konden zich van groot tot klein veilig vermaken, mooie omgeving.

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Bakkeveen

 8. 9.1

  Ruime woning met voldoende voorzieningen. Super leuke tuin voor de kinderen

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Hamont-Achel

 9. 9.4

  Prachtig gelegen huis, zeer goed gebouwd, geen gebreken tegengekomen. Bijzonder is dat de verlichting in het huis voldoende was, vaak zie in vakantiewoning lichtpunten van 40 W. Daarom heb ik altijd een tas bij me met lampen, verlengsnoeren stekkerdozen voor meerder stekkers. Voor kleine kinderen is het ook ideaal, skelter, grote schone zandbak, schommels. Een diepe bestraten plek voor een houtvuur buiten. 2 kruiwagens met hout hoort bij de prijs. Inrichten was goed, prima bedden, tafels en stoelen genoeg. Kortom een fijn familieweekend gehad, ook al door het prachtige weer. met vr. gr. Lieuwe Tiemersma

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Tubbergen

 10. 9.7

  mooi verblijf, alles netjes schoon , slaapkamers allen met badkamer en toilet. ruime woonkamer en keuken met afwasmachine buiten en binnen van alles te doen voor groot en klein. echt een top verblijf in een rustige omgeving Riek ontvangt de gasten met koffie en cake en is een gezellige gastvrouw

  September 2019 - Families (with children) -  stayed in Asten-Heusden

4428 reviews
8.5

Our guests rate our services with an average of 8.5