Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4410 reviews
 1. 9.3

  Dat we vanuit de woonkamer van het verblijf zo op de paarden uitkeken was een echte toevoeging.

  January 2020 - Student group -  stayed in Holiday Farmhouse Giesbeek

 2. 9.5

  We werden heel hartelijk ontvangen door de eigenaar. Al in de aanloop naar het weekend was het contact erg prettig. Verder was de accommodatie echt heerlijk. Een ruim opgezet huis met genoeg plekken waar je even de rust kunt opzoeken in een grote groep. Zeker nu het winter was en we weinig naar buiten konden, was dit heel erg fijn. Daarnaast was in alles voorzien. Genoeg bestek, kopjes, bekers etc. Al met al een top verblijf gehad waarbij we ons goed aan de huisregel gehouden hebben. Vooral veel lol hebben!

  January 2020 - Friends -  stayed in Holiday Farmhouse Laren

 3. 8

  Veel mogelijkheden in de accommodatie dankzij de vele faciliteiten zoals Mini Bioscoop, Loungehoek, Dartbord, Pooltafel, Tafeltennistafel.

  January 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Venhorst

 4. 8.2

  Wij hebben genoten van een ruim huis en stralend (winter)weer. Jammer dat het weekend zo snel voorbij gaat.

  January 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Haamstede

 5. 8

  Het is een uitstekende locatie ook voor de winterdagen met het lage zonnetje recht door de grote ramen in het woongedeelte. De keuken is uitstekend uitgerust met zelfs een luxe koffieapparaat met keuze. De hele bouw en inrichting is modern met een landelijke uitstraling van de houten balken en lage raampjes en deuren door een schuine lage kap. De indeling van de kamers bied mogelijkheden met de vides met nog extra slaap plaatsen voor een groep tot 20 personen. Het buitengebeuren in de overkapping is precies goed. Ook in de winter vermaken de kinderen zich hier prima. Een gezamenlijk uitstapje naar de overburen is aan te bevelen. En natuurlijk het gezelschap. We hebben het goed gehad! Bedankt!!

  January 2020 - Church club -  stayed in Holiday Farmhouse Maarsbergen

 6. 7.6

  De luxe en de extra speelruimte

  January 2020 - Families (with children) -  stayed in Holidayhome Rijssen

 7. 9

  Zeer ruim verblijf met mooie slaapkamers met heerlijke bedden en een eigen badkamer. Leuk was ook een welkomstpakket en allerlei lekkers.

  January 2020 - Friends -  stayed in Holidayhome Heerhugowaard

 8. 8.2

  Het was groot genoeg voor onze groep. Alles was aanwezig.

  January 2020 - Families (with children) -  stayed in Holidayhome Hollum

 9. 7.5

  landelijk gelegen, zeer ruime accommodatie, veel privacy en rust. Grenst aan een klein dorp met supermarkt en snackbar. De zee is met de auto 20 min. rijden en dan heerlijk wandelen langs het strand.

  January 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Waarland

 10. 7.8

  Prima ruim verblijf

  January 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Ambt-Delden

4410 reviews
8.5

Our guests rate our services with an average of 8.5