Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4346 reviews
 1. 9

  We hebben met onze groep van 40 personen een super leuk weekend gehad. De kamers waren proper, alles was in orde. De speelhal werd goed gebruikt door jong en oud, leuk dat er fietsjes aanwezig waren voor de kleinsten onder ons. De bossen van Herpen met speeltuigen waren een mooie wandeling en spelnamiddag waard. We komen graag terug!

  November 2019 - Friends -  stayed in Herpen

 2. 9.5

  alles

  November 2019 - Friends -  stayed in Rekken

 3. 8.7

  Ligging, luxueus huis, alles naar wens

  November 2019 - Families (with children) -  stayed in Vrouwenpolder

 4. 8.7

  Het uitzicht, de stilte, de skelter en trampoline (kinderen)

  November 2019 - Families (with children) -  stayed in Halle

 5. 7.4

  voor een familie weekend met kinderen ideale plaats. spijtig dat je voor alles de auto moet gebruiken.Komen zeker nog eens terug om de streek beter te verkennen.

  November 2019 - Families (with children) -  stayed in Grubbenvorst

 6. 8.7

  Het is een heerlijk huis met een geweldige ligging. Zo fijn dat de kachel voor ons werd aangemaakt! Ook is er voldoende servies aanwezig.

  November 2019 - Friends -  stayed in Snelrewaard

 7. 8.9

  Service van beheerder. Op het laatste moment was het nog mogelijk om (vergeten) 5 sets beddengoed te regelen. Top!! Speelruimte voor volwassenen en kinderen. Ligging.

  November 2019 - Families (with children) -  stayed in Achterveld

 8. 8.1

  Een super tof huis met alles erop en eraan. De kamers zijn ok zonder overbodige luxe maar hebben wel elk hun eigen wc en douche. Keuken is heel goed voorzien van alles mogelijk.

  November 2019 - Families -  stayed in La Roche en Ardenne

 9. 10

  Das Haus war sehr gut ausgestattet, es gibt viele Spielmöglichkeiten für kleine und große Kinder, wir haben uns rundherum wohl gefühlt.

  November 2019 - Families (with children) -  stayed in Beneden-Leeuwen

 10. 7.7

  Zeer grote leefruimte net als een grote keuken met grote oven. De ruime slaapkamers hebben elk een badkamertje. De vloerverwarming is heerlijk. Er zijn heel wat spelletjes voorzien voor de kids. De afwerking en de kwaliteit van de materialen is heel goed. Grote parking aan het huis. De ruimtes waren goed geïsoleerd. Heel attent om bij aankomst een flesje wijn te krijgen.

  November 2019 - Families -  stayed in Handel

4346 reviews
8.5

Our guests rate our services with an average of 8.5