Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
3495 reviews
 1. 9.5

  Het huis en de ruimte om het huis is ruim voldoende. Op het terrein is er de mogelijkheid om een terrasje te nemen en te genieten van lunch, drankje etc. De omgeving is ook heel mooi om wandelingen te maken. Wij zijn zeer tevreden over deze locatie, het is een aanrader.

  June 2020 - Friends -  stayed in Holiday farmhouse Bennekom

 2. 10

  Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen, 17 personen, een fantastisch weekend gehad bij de familie Strijker!! De boerderij is een hele grote gezellige ruimte met speelkamer en overdekt terras, waar we met het regenachtige weekend veel gebruik van hebben gemaakt. De slaapzolder heeft 7 prima slaapkamers met goede bedden. Er is meer dan genoeg ruimte voor iedereen ! Familie Strijker is zeer gastvrij, boerderij was erg schoon, overal stonden verse bloemen, ontvangst met zelf gebakken cake voor iedereen 😊

  June 2020 - Families (with children) -  stayed in Holiday Farmhouse Ruinen

 3. 9.5

  Wij verbleven met 5 gezinnen, ieder gezin een eigen "bunker". Daarnaast hadden wij de bijbehorende, goed geoutilleerde, groepsruimte tot onze beschikking. De kleinkinderen ( in de leeftijd van 1 tot 9 ) konden naar harte lust spelen op het tussenliggende terrein met het klimrek/glijbaan, de aanwezige skelters, tafeltennisbadjes, ballen en jeu de boules baan . Verder hebben we heerlijk gewandeld op de Grebbelinie. In de groepsruimte konden we met gemak de 1,5 meter afstand in acht nemen. 's Avond gezellig gezeten rond de houtkachel. Wij hebben al met al een geweldig weekend gehad.

  June 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Woudenberg

 4. 8.2

  dat het een mooi groot modern ingericht huis is in een mooie omgeving. Het is ook fijn om er te verblijven met slecht weer.

  June 2020 - Friends -  stayed in Holidayhome Erlecom

 5. 7.6

  er is een ruime zaal, dat was fijn want het weer was niet super. we konden ons binnen goed vermaken met 14 personen waaronder 4 kinderen.

  June 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Wapserveen

 6. 8.7

  Zeer ruim en netjes huis, fijne eigenaar en echt genoten van alle luxe!

  June 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Aalten

 7. 9

  Zeer gastvrije ontvangst. Mooi gelegen accommodatie met uitzicht op de weilanden. De faciliteiten en dan met name buiten, geweldige plek

  May 2020 - Families -  stayed in Holiday Farmhouse Groot Agelo

 8. 8.1

  het verblijf is ruim voorzien van faciliteiten, een zeer ruime tuin, met speeltoestellen. Een heerlijke locatie om met vrienden (inclusief kinderen in leeftijd van 5 tot 11 jaar) te verblijven. Aanrader!

  June 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Baexem

 9. 8.2

  Keurig net verblijf en lekker schoon..

  June 2020 - Friends -  stayed in Villa Frederiksoord

 10. 7.5

  Ruim huis met grote tuin en nette kamers. Ligging van het huisje op het park is prima, maar hengstdijk ligt wel ver van Noordzee of andere leuke steden. Wel typische stacaravan-camping (tokkie-proof), maar hoef je geen last van te hebben verder.

  June 2020 - Families (with children) -  stayed in Holidayhome Hengstdijk

3495 reviews
8.6

Our guests rate our services with an average of 8.6