Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
3805 reviews
 1. 8.4

  Mooie locatie voor grote groepen! Wij hebben met 15 mannen een geweldig teamweekend gehad. Heerlijk grote ruimtes zodat niet iedereen de hele dag op elkaars lip zit, maar ook erg gezellig met z’n allen aan de lange keukentafel gegeten en gedronken. In en rond het huis genoeg te doen dus hebben ons zeker niet hoeven te vervelen. Het huis heeft alle gemakken die je nodig hebt voor een lang weekend.

  March 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Ambt-Delden

 2. 9.3

  Wat een heerlijke plek, super lieve en behulpzame mensen. Een plek om helemaal tot rust te komen in een gezellige en sfeervolle omgeving.

  March 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Spanbroek

 3. 8.7

  Goed ingerichte keuken en voldoende grote eetruimte voor de ganse groep. Aanbod van hoeveproducten, boerengolf en bezoek aan de bioboerderij. Mooie omgeving om te wandelen.

  March 2020 - Families -  stayed in Holiday Farmhouse Teuven

 4. 8.9

  Prachtige ligging, leuke bar, fijne buitenruimte, lekker veel ruimte voor de kinderen om te spelen, goede slaapkamer met goede bedden en erg fijn dat er aparte badkamers zijn.

  March 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Veulen

 5. 8.9

  De skelters, boerderij, aparte badkamers, ruimte en zonnige plekjes

  March 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Staphorst

 6. 8.3

  Leuk en gezellig huis!

  March 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Wamel

 7. 8.6

  Ruim, rustig gelegen huis met leuke tuin. Genoeg keukengerei voor het aantal personen. Gourmetdienst aan huis was super! Fijn om verschillende tips voor uitstapjes in de map te vinden.

  March 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Haamstede

 8. 10

  Een mooi ruim huis met een open gevoel, vlakbij een bos waar je mooie wandelingen kan maken maar even goed vlak bij een winkel om inkopen te doen. Heel proper en netjes! Goede vriendelijke ontvangst. Een aanrader!

  March 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Odiliapeel

 9. 9.3

  Het gehele huis was fantastisch!! Voelde ,,warm,,aan. De ligging is heel mooi, de kamers ruim,schoon,goede badkamers en fijn badgoed. De keuken wa s FANTASTISCH,alles maar dan ook alles was aanwezig en we mochten van de voorraad gebruik maken. En de SPEKSTEEN kachel was geweldig, deze geeft zoveel prettige warmte af en smorgens was hij nog warm. Wij hebben een geweldig weekend gehad op SPIJKVOORDE.

  March 2020 - Friends -  stayed in Holiday Farmhouse Lettele

 10. 8.7

  De ruime woonkamer met grote tafel en ruimte genoeg voor de kleine kinderen om te spelen. En een zwembad dichtbij.

  March 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Zuna

3805 reviews
8.6

Our guests rate our services with an average of 8.6