Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4495 reviews
 1. 9.7

  Mooie ligging. Alles klopte in het huis wat betreft de voorzieningen. Kinderen konden lekker spelen om het huis op voetbalveldje en de overkapping met tafeltennistafel, voetbalspel,sjoelbak en darts. Eigenaren waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.

  July 2019 - Families (with children) -  stayed in Eibergen

 2. 10

  Dat het een super fijn feestweekend was en daar alle ruimte was met de familie om het te vieren. Het was net een 5 sterrenhotel maar dan als vakantiehotel voor 20 personen. Echt geweldig en we komen zeker een keer terug naar deze prachtige locatie en omgeving!!!

  July 2019 - Families (with children) -  stayed in Handel

 3. 8.6

  We hebben weer erg genoten van elkaar en van de locatie. Zeer veel ruimte voor ons en de kinderen. Dit is fijn bij goed en slecht weer. Praktisch verblijf en zeer goed gedacht aan alles wat leuk is voor kinderen.

  July 2019 - Families -  stayed in Stoutenburg

 4. 7.6

  Groot buiten gebeuren is echt geweldig pluspunt.

  July 2019 - Families (with children) -  stayed in Urk

 5. 6.7

  Woningen mooi geschakeld

  July 2019 - Families (with children) -  stayed in Noorbeek

 6. 9.1

  ...

  July 2019 - Families (with children) -  stayed in Handel

 7. 9.7

  Heerlijk genoten van een top weekend met onze vriendengroep! Hele aardige mensen die ons ontvingen en die in het restaurant ernaast werkte! Er waren ook bij bijna elke kamer een badkamer, dit was perfect. Ik raad dit zeker aan voor vriendengroepen die even een weekendje weg willen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

  July 2019 - Families -  stayed in Sippenaeken

 8. 9.2

  Prima verzorgd, faciliteiten op orde. Slaapkamers wat klein, maar voor ons prima te doen. Geen overdreven luxe, maar voor deze prijs een prima verblijf.

  July 2019 - Friends -  stayed in Winterberg

 9. 10

  Erg leuke tijd gehad. We waren met een grote groep, volwassenen en kinderen. Voor de kinderen echt van alles te doen. Veel ruimte en van alle gemakken voorzien. Echt een tophuis!

  July 2019 - Friends -  stayed in Asten-heusden

 10. 8.6

  Leuke speelzolder voor de kids! Fijne, ruime woning en keuken. Volop plek voor grotere groepen. Mooie overkapping bij minder weer.

  July 2019 - Families (with children) -  stayed in Rekken

4495 reviews
8.6

Our guests rate our services with an average of 8.6