Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4374 reviews
  1. 9.8

    De ontvangst was leuk, informeel en vriendelijk. De voetbaltafel was favoriet! Het huis is compleet ingericht. We hebben niets gemist. Ook de bedden waren goed. Eigenlijk niets dan lof over deze locatie. De eigenaren zijn lieve, aardige mensen. Wanneer we weer met 20 man op stap moeten, houden we dit huis in gedachten.

    February 2020 - Families -  stayed in Holidayhome Handel

  2. 8.4

    Mooi afgewerkt en gevoel van ruimte. Helaas hadden we geen geluk met het weer, maar bij mooi weer kunnen de kinderen heerlijk spelen op het veld en is er goed zicht op vanuit de woonkamer/terras. Verder een heerlijk rustige omgeving.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Buurse

  3. 6.7

    Mooie grote woon/eetkamer en keuken waardoor we met zijn alle samen konden zitten. Verwarming stond aan wat een huiselijk gevoel gaf. Slaapkamers waren prima en bedden sliepen goed. We hadden helaas wat problemen met wantsen maar hier kan de eigenaar natuurlijk ook weinig aan doen.

    February 2020 - Sport club -  stayed in Group accommodation Liessel

  4. 9.3

    Het verblijf was gezellig en huiselijk, de eigenaren waren aardig en waren erg hartelijk. De omgeving was rustig en het kleine boerderijtje vonden we erg leuk. We houden dit verblijf in ons achterhoofd voor de volgende keer!

    February 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Bodegraven

  5. 9.1

    Familie weekend met oud en jong. Voor ieder was er wat, zowel binnen als buiten. Voorraad spelen en inclusief 2 sjoelbakken. Alle faciliteiten aanwezig. Goed uitgeruste keuken. Fijne kamers en prima douches. Prachtige omgeving met wandelpaden in de nabijheid. Gastvrije eigenaren.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Rekken

  6. 9.2

    Ideale voorziening voor een weekend met veel personen. Veel ruimte, veel sanitair en alles wat je nodig kunt hebben is aanwezig.

    February 2020 - Reunion -  stayed in Holiday Farmhouse Handel

  7. 7.5

    Prettige woning, fijne bedden

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Lage Mierde

  8. 10

    Burg-Haamsteden

    February 2020 - Sport club -  stayed in Group accommodation Haamstede

  9. 8.9

    Mooi groot en heel schoon!

    February 2020 - Sport club -  stayed in Holidayhome Groenlo

  10. 9

    Het is een ruime accommodatie waar je heel fijn kunt verblijven. Vooral de speelhal is erg i trek geweest, goed voor uren plezier. Ook in samenwerking met het naast gelegen restaurant kunnen regelen dat ze buffet leverden in accomodatie. Kortom, een zorgeloos verblijf gehad!

    February 2020 - Friends -  stayed in Holiday Farmhouse Ommen

4374 reviews
8.5

Our guests rate our services with an average of 8.5