Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4374 reviews
  1. 8.9

    Mooie ruim opgezette locatie aan het bos. Alles in het huisje is nog nieuw en alles is voorhanden. Behulpzame eigenaar die geregeld kwam vragen of alles in orde was. Veel speelgoed voor kids.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Odiliapeel

  2. 9.7

    Heel fijn verblijf, bedankt voor alles!

    February 2020 - Families -  stayed in Holiday Farmhouse Schimmert

  3. 7.2

    Mooie ligging. Vriendelijke ontvangst. Prima huis

    February 2020 - Music club -  stayed in Group accommodation Maasbree

  4. 8.3

    mooie plek, mooie ruimte

    February 2020 - Families -  stayed in Holiday Farmhouse Buurse

  5. 10

    Hele enthousiaste gastheer en gastvrouw, enorm behulpzaam. Ruimte was ruim, keuken werkte prima en de locatie was top.

    February 2020 - Sport club -  stayed in Group accommodation Meppel

  6. 10

    De herberg is superluxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden in de ruime slaapkamers. We hopen hier zeker terug te komen.

    February 2020 - Friends -  stayed in Group accommodation Spanbroek

  7. 8.7

    De lange eettafel in de keuken is erg fijn voor een gezellig verblijf met een groep. Ook het parkeren bij het huis is prettig.

    February 2020 - Sport club -  stayed in Group accommodation Haamstede

  8. 9

    Alles unkompliziert u für unsere Familie Gruppe super passend.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Holidayhome Grubbenvorst

  9. 8.2

    Een ruim huis! Erg schoon en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen kinderstoelen, ledikantjes, een speelkamertje met allerlei speelgoed en buiten ook genoeg te doen. Wij komen graag een keer terug!

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Holiday Farmhouse Fluitenberg

  10. 10

    Contact met de eigenaar verliep erg prettig. Bij aankomst was alles geregeld wat we hadden afgesproken. Bij aankomst korte rondleiding door het huis gehad. Top uitzicht en locatie! Erg fijn weekend gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Marsberg am Diemelsee

4374 reviews
8.5

Our guests rate our services with an average of 8.5