Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4374 reviews
  1. 7.6

    De grote ruimtes, de mooie slaapkamers waren heel aangenaam vertoeven.

    February 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Auxi le Chateau

  2. 8

    Persoonlijk welkom, etagere met lekkers stond klaar. Fijne kamers met allemaal eigen badkamer, hele goede bedden. Alles was helemaal naar wens. Buiten ook fijne speelplek voor jongste tot oudste kinderen. Eigenaar kwam nog gedag zeggen en aangeven dat we rustig aan konden doen met uitchecken omdat er niet dezelfde dag een nieuwe groep zou komen.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Buurse

  3. 10

    Geweldige accommodatie. We huurden het grote gebouw helemaal met 21 personen. Het waren allemaal kleinere kamers met de meesten een eigen badkamer. De feestzaal ligt in het midden van het geheel. Alles is leuk en sfeervol aangekleed. Erg netjes en schoon. Goede bedden! We hebben het geweldig gehad!

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Koudekerk aan den Rijn

  4. 9.6

    Veel mogelijkheden voor recreatie in een mooie omgeving. De pooltafel, tafeltennis, dartbord en ook de schommels buiten hebben we veel gebruikt. in de omgeving hebben we een mooie wandeling kunnen maken. Andere recensie gaf aan dat pannen niet goed zouden zijn maar de keuken met voorzieningen was prima en pannen waren uitstekend en ruimschoots aanwezig.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Holiday Farmhouse Achterveld

  5. 8.2

    Vriendelijk ontvangst. Mooie ruime kamers. Goede ingerichte keuken. Minpuntje is kleine zithoek voor 9 personen.

    February 2020 - Families -  stayed in Holidayhome Cothen

  6. 10

    met onze familie een lang weekend in de vakantie boerderij Eibergen geweest. een fijne plek met ontzettend veel te doen voor ons en de kinderen. de speelschuur is een echte aanvulling en in de wintermaanden door alle mogelijkheden erg leuk om te bezoeken. verder is de hottub een heerlijke aanvulling en het pizza bakken een erg leuke en lekkere bezigheid.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Holiday Farmhouse Eibergen

  7. 9

    Veel slaapkamers. Veel wandelmogelijkheden in de buurt. Aardige eigenaar. Mooie keuken met veel pannen, van groot tot klein. Wel erg grote slaapzalen, vooral als je er met z'n 2-en op ligt.

    February 2020 - Families -  stayed in Holiday Farmhouse Meppen

  8. 6.7

    Huisje was gezellig en groot genoeg voor 29 personen. Leuke indeling van kamers en sauna was zeker aangenaam. Goed contact met de gastheer.

    February 2020 - Friends -  stayed in Holidayhome La roche en ardenne

  9. 8.3

    Ondanks de minder leuke start, de electriciteit in de "woonkamer" viel iedere keer weg, bleef de gastvrouw toch vriendelijk. Samen gezocht naar de oorzaak en min of meer gevonden. Omdat we zo'n minder leuke start hadden kregen we de genomen kopjes koffie gratis. Nogmaals bedankt Renate. Omdat de stroom iedere keer weg viel was ook de TV ontregeld en tijdens ons verblijf dus geen tv gekeken. Gastvrouw had wel het telnummer van haar man gegeven om eventueel contact op te nemen maar dit hebben we niet gedaan

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Villa Gasselte

  10. 8.8

    Vriendelijke, benaderbare en proactieve hulpbehoevende eigenaar Welkomsttaart :) Veel catering mogelijkheden (ook bij lokale leveranciers) Inslaan en aansluiten bierfusten Mooie moderne en praktischeinrichting Kamers met erg comfortabele bedden en eigen badkamer (inc douche en toilet) Goed geordende keuken Recreatieruimte met dartbord, tennistafel, voetbaltafel en klassieke biertap Wellness met jacuzzi en sauna Tennisbaan, voetbalveld en volleybalveld Bioscoopruimte Tent (overdekt in buitenlucht) Veel parkeerruimte Info activiteiten in de buurt Informatie interne/externe horeca

    February 2020 - Sport club -  stayed in Holidayhome Ospel

4374 reviews
8.5

Our guests rate our services with an average of 8.5