Our customers say;

With over 25,000 customer reviews about our group accommodations, you can get an excellent idea about the quality of our offer. Every person who books a stay will receive a questionnaire —within days after their stay— with the request to share their experiences about the accommodation with us. We only publish the texts that we have received in the past 2 years. After all, out-of-date reviews are not that helpful.

Take a look at our recent guest reviews here:

 
4374 reviews
  1. 9.4

    Een zeer nette, kindvriendelijke omgeving om met een groep vrienden een heel leuk weekend te beleven. Mooi zwembad, grote sauna en vriendelijke huisbaas die steeds tot uw dienst staat. Ook de jongeren hebben hun goed geamuseerd met een afzonderlijke ruimte met pool, darts,... De middernacht hapjes, die we aangeboden kregen smaakten naar meer 😉, onze reservatie voor volgend jaar is dan ook gebeurd.

    February 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Someren

  2. 7.8

    De speelruimte op de zolder was perfect! Vanwege het slechte weer hebben we er veel gebruik van gemaakt.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Holidayhome Cothen

  3. 7.4

    De bedstee Contact met eigenaar, gemoedelijke sfeer. Fijn dat de bedden opgemaakt waren

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation De bult

  4. 7.9

    Ruimte, 2 gedeeltes met een recreatie verblijf en de wellness. Leuk weekend gehad.

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Holiday Farmhouse Sellingen

  5. 9.3

    Prachtig huis er was geen nee een complete keuken waar alles aanwezig is en veel speelgoed voor de kinderen zowel binnen als buiten

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Pesse

  6. 8.7

    Zeer goed uitgeruste keuken! Dicht bij het water en andere mogelijkheden om te wandelen. Ping pong tafel en tafelvoetbal vonden de kinderen de max!

    February 2020 - Families (with children) -  stayed in Group accommodation Zierikzee

  7. 9

    Super huis! Voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens een weekend weg.

    February 2020 - Sport club -  stayed in Group accommodation Haren

  8. 9.4

    Een perfecte accomodatie voor groepen, met als ideale verzamelplek de bar en de gezellige zithoek. Wij vonden de professionele keuken en de pooltafel twee grote pluspunten en ook het grote aantal badkamers is een voordeel. De beheerder is vriendelijk, gastvrij en hulpvaardig maar geeft ook ruimte waardoor er voldoende privacy is. Wij komen zeker terug!

    February 2020 - Colleages -  stayed in Holiday Farmhouse Weert

  9. 9

    Voor ons was de lokatie heel leuk. Maar een half uurtje rijden vanuit Genk (België)

    February 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Ransdaal

  10. 6.6

    Ruime living

    February 2020 - Families -  stayed in Group accommodation Haamstede

4374 reviews
8.5

Our guests rate our services with an average of 8.5